27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăStirea zileiExemplu pentru toti medicii! Dupa o vasta experienta internationala, la cel mai...

Exemplu pentru toti medicii! Dupa o vasta experienta internationala, la cel mai inalt nivel, dr. Bogdan Moldovan s-a intors sa-i faca bine pe romani!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Dezamăgire natională! România are șanse scăzute să se mai califice la Campionatul European

Belraus-România a fost o partidă dezamăgitoare, mai ales pentru...

Spitalul Sfântul Constantin din Brașov anunță faptul că al doilea medic român atestat pentru transplantul de ficat şi rinichi Spitalul Universitar din Geneva a ales să se reîntoarcă în țară.

„Dr Bogdan Moldovan este unul dintre medicii întorşi în ţară după stagii în străinătate. Târgumureşan după naştere şi după studii, a ales să-şi dezvolte cariera în domeniul transplantului de organe, desăvârșindu-și specializarea în transplant şi chirurgie hepatică la Spitalul Universitar din Geneva.

 

Dr. Moldovan este al doilea român, după profesorul Irinel Popescu, atestat pentru transplantul de ficat şi rinichi de cel mai important organism european din domeniu (ESOT – European Society for Organ Transplantation)”, anunță Spitalul Sfântul Constantin din Brașov.

În anul 2013, Spitalul Sf. Constantin a fost desemnat cel mai curat spital din Europa, datorită implementării unui program complex de prevenire şi control al infecţiilor intraspitaliceşti, primind diplomă de „Excelenţă în sănătate”, scrie romani-buni.info.

La inceputul anului 2010, cand a luat fiinţă acest proiect, managementul spitalului a stabilit câteva principii de bază ce urmau să ghideze activitatea spitalului Sf. Constantin: echipă medicală de excepţie, care să se dedice exclusiv acestui spital; dotări de ultimă generaţie şi condiţii deosebite de confort pentru pacienţi; reguli stricte de control al sterilităţii şi igienei în spital;

Aducerea noilor metode operatorii şi de tratament şi oferirea posibilităţii pacienţilor de a avea acces la proceduri inovative în România; asigurarea accesibilităţii unui număr cât mai mare de pacienţi la servicii medicale de calitate, prin încheierea contractelor cu CAS şi alţi asiguratori privaţi.

 14317487_1313075288726632_5086303187726598554_n

Ultimele stiri