Acasă Stirea zilei Vine iarna! Vezi unde ninge deja si cand ajunge zapada si la...

Vine iarna! Vezi unde ninge deja si cand ajunge zapada si la tine!

29

La munte şi în depresiuni va fi cel mai frig în următoarele zile. La altitudini mari, la peste 1.800 de metri, va fi lapoviţă şi chiar ninsoare.

 

Meteorologii anunţă lapoviţă şi ninsoare la altitudini înalte în următoarele ore şi pe timpul nopţii, când temperaturile scad sub limita de îngheţ. Primii fulgi au apărut deja la Vîrful Omu.

PROGNOZA LA MUNTE pe două săptămâni. La munte, regimul termic va fi în scădere până la mijlocul primei săptămâni, apoi va crește ușor și treptat. Scăderea, la valorile diurne, va fi de la o medie de 13 grade, în prima zi, până la 5 — 6 grade, în data de 22 septembrie. Ulterior, media maximelor va ajunge la 6 — 12 grade. La valorile din cursul nopților, scăderea va fi de la o medie de 9 grade, la începutul intervalului, până la 0 și chiar—1 grad Celsius, către finalul primei săptămâni. Creșterea va însemna un regim termic, mediat la scara întregii regiuni, între 0 și—1 grad, la începutul perioadei de prognoză, spre 4 grade la sfârșitul acesteia, anunta stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFumatul in masina INTERZIS prin lege in Romania!
Articolul următorIon Cristoiu SCANDALIZEAZA o tara intreaga: Mama politistului mort Bogdan Gigina SA TACA! E prea REVOLTATA!