Acasă Constanta Explozie intr-un apartament din Medgidia! Patru persoane au fost ranite grav!

Explozie intr-un apartament din Medgidia! Patru persoane au fost ranite grav!

24

O explozie a avut loc intr-un apartament din Medgidia, fiind ranite patru persoane, un barbat, doua femei si un copil.

Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru, copilul prezinta arsuri pe 45% din suprafata corpului (pe fata, cap, membre superioare si cai respiratorii).

„Copilul este intubat si se afla la reanimare. Starea lui este foarte grava. Urmatoarele zile sunt foarte importante”, a declarat miercuri, Raluca Alexandru.

Barbatul prezinta arsuri pe 98% din corp, starea sa fiind una foarte grava, critica, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de de Arsi din Bucuresti, Adrian Stanculea, potrivit caruia cele doua femei prezinta arsuri pe 35% din suprafata corpului, una dintre ele avand o arsura grava la extremitatea cefalica.

In cursul zilei de miercuri va fi stabilit tipul de interventie necesara in cazul fiecaruia dintre cei trei pacienti.

Patru persoane, trei adulti si un copil de 8 ani, au fost transportati marti noapte cu avion SMURD si un elicopter MI 8 la Spitalul de Arsi si la Grigore Alexandrescu din Bucuresti.

Mai multe persoane au fost ranite marti seara in urma exploziei unei butelii, urmata de incendiu, intr-un apartament din Medgidia, conform reprezentantilor ISU Dobrogea. In urma exploziei, noua persone au fost intoxicate cu fum.

Primarul Marian Iordache a declarat ca persoanele intoxicate cu fum au fost transportate la spital, insa nu a fost necesara internarea lor.

Explozia s-a produs intr-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje, fiind avariate locuintele mai multor familii.

„Suflul exploziei a spart opt ferestre si au fost distruse mai multe usi. Blocul a fost debransat de la gaze, de la apa. Au fost avariate si tevi de alimentare”, a declarat Iordache, potrivit caruia mai multe persoane au fost evacuate din imobil, fiind cazate intr-un hotel din Medgidia ce apartine administratiei locale.

Sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAutostrada Bucuresti-Ploiesti, fara parcari si benzinarii dupa doi ani de la inaugurare!
Articolul următorTraian Basescu a promulgat LEGEA TERENURILOR AGRICOLE!