24.3 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăStirea zileiConstantaExplozie la rafinaria Petromidia Navodari! Patru muncitori sunt in STARE GRAVA!

Explozie la rafinaria Petromidia Navodari! Patru muncitori sunt in STARE GRAVA!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un incendiu si o explozie s-au produs, luni dupa-amiaza, la rafinaria Petromidia din Navodari apartinand grupului Rompetrol, la fata locului fiind trimise cinci autospeciale de stingere a incendiilor si mai multe echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Constanta, anunta News.ro. Patru muncitori au suferit arsuri grave in urma exploziei, potrivit Agerpres.

Potrivit informatiilor de la ISU Constanta, in primele momente ale incendiului au intervenit pompierii de la firma privata care asigura prevenirea incendiilor pe platforma de la Petromidia.

Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta, Claudia Tatarici, a precizat ca la Constanta a fost activat planul rosu de interventie si pana in prezent sunt informatii ca s-au inregistrat patru cazuri de arsuri grave, muncitorii fiind deja preluati de ambulante pentru a fi transportati la spital.

La randul sau, purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea, Anca Chirita, a declarat ca la fata locului au ajuns mai multe echipaje de interventie, dotate cu masini cu spuma si apa.

Liderul de sindical de pe Platorma Rafinariei Petromidia, Petre Tancau, a precizat ca incendiul a fost generat de o explozie la o pompa de alimentare DDV, din cadrul unei instalatii de prerafinare.

Ultimele stiri