Acasă Tehnologie Facebook schimba COMPLET varianta pentru MOBIL! Vezi aici NOUTATILE!

Facebook schimba COMPLET varianta pentru MOBIL! Vezi aici NOUTATILE!

26

Facebook testeaza o noua versiune a panoului de notificari din aplicatia sa pentru telefoane mobile, noua versiune urmand sa afiseze continut de pe intreaga platforma de socializare, intr-un singur loc. Reteaua de socializare va lansa noua versiune mai intai in Statele Unite ale Americii, dar momentul exact al lansarii la nivel mondial nu a fost dat publicitatii.

facebook-mobileFacebook vrea ca notificarile sa fie mai mult decat o lista de evenimente, comportamente si invitatii recente, potrivit Mashable.com.

„Testam o versiune actualizata a panoului de notificari care adauga continut relevant aditional despre tot ce ar putea fi util de stiut intr-o zi”, a declarat un purtator de cuvant al Facebook pentru Mashable.com.

Noul tab de notificari din aplicatia Facebook pentru telefoane mobile va avea opt sectiuni implicite:

-Zile de nastere (Birthdays)

-Evenimente din viata (Life Events) – o lista de evenimente din partea prietenilor care au fost publicate in ziua curenta, au avut loc in ziua curenta sau recent.

-Evenimente (Events) – afiseaza evenimente la care utilizatorul a marcat ca participa

-Locuri de interes (Nearby Places) – afiseaza trei restaurante din apropiere. Sectiunea se actualizeaza in functie de momentul zilei, recomandand locuri pentru mic dejun dimineata si restaurante potrivite pentru cina seara. Optiunea functioneaza doar daca utilizatorul are activat serviciul de pozitionare geografica (Location Services).

-Subiecte de interes (Trending Topics) – o lista cu trei subiecte din sectiunea deja existenta de astfel de subiecte, legata de Fluxul de Stiri (News Feed).

-Stiri distribuite local – o serie de stiri distribuite in mod public, care sunt populare in orasul in care se afla utilizatorul

-Ziua de astazi in trecut – afiseaza o serie de postari si fotografii din trecut, tinand cont de eventualele comentarii sau alt tip de interactiune pe care utilizatorul a avut-o cu acel continut si de cat de apreciat a fost acesta in randul prietenilor utilizatorului.

-Prieteni din apropiere – afiseaza o lista cu prieteni care se afla in apropiere, dar doar daca fiecare utilizator a activat aceasta optiune din aplicatia instalata pe telefonul mobil.

Utilizatorii din SUA care au primit deja versiunea actualizata  aplicatiei Facebook pentru mobil pot personaliza notificarile pentru a afisa mai mult sau mai putin din fiecare dintre aceste sectiuni, dar este neclar daca optiunea de personalizare va fi disponibila si dupa lansarea la nivel global a noii versiuni a aplicatiei.

Sursa: Mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos