Acasă Social Facturi URIASE la intretinere in aceasta iarna! Vom plati MAI MULT pentru...

Facturi URIASE la intretinere in aceasta iarna! Vom plati MAI MULT pentru CALDURA!

Din cauza frigului care a venit mult prea devreme anul acesta, multe asociatii de proprietari din Capitala au dat drumul la caldura mai devreme decat în 2013. Astfel, facturile pe luna octombrie au fost mai mari decat cele din aceeasi perioada a anului trecut. Din calculele specialistilor, si pe luna noiembrie vom plati mai mult decat anul trecut. 

intretinere

“Anul acesta, pentru ca frigul a venit mai devreme, am pornit caldura pe 23 octombrie, fata de anul trecut, cand am pornit-o pe 1 noiembrie”, a declarat Grigore Mihalascu, un administrator de bloc din sectorul 2 din Bucuresti.

Aaa se face ca o familie cu 4 persoane a platit pentru un apartament cu doua camere mai mult cu 50 de lei ca in octombrie 2013.

“In noiembrie estimam ca pentru incalzire si apa calda, o persoana care locuieste intr-o garsoniera va plati cu 19 lei mai mult, doua persoane care stau in doua camere vor plati cu 38 de lei mai mult, iar 4 persoane care locuiesc la 4 camere, cu 48 de lei mai mult”, a spus Mihai Mereuta,  presedintele Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat.

In ultimii 5 ani, in majoritatea oraselor tarii, pretul gigacaloriei a crescut in medie cu 90 de lei. Cele mai mari intretineri le platesc oamenii care sunt racordati la sistemul centralizat de incalzire din orase ca Arad, Constanta, Iasi si Timisoara.

tabel

Sursa: Libertatea

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIRAL! Este pe departe cea mai TARE ASFALTARE! Nu o sa iti vina sa crezi ce le-a trecut prin cap muncitorilor
Articolul următorUn avion rus a fost interceptat! NATO a facut publica inregistrarea video in care este surprins acesta