Familia Darius Valcov-Lavinia Sandru s-ar putea reintregi IN PUSCARIE!

Probleme penale ale fostului ministru de Finante Darius Valcov o afecteaza si pe sotia acestuia, realizatoarea TV Lavinia Sandru. 

sandruSurse judiciare au declarat, pentru stiripesurse.ro, ca numele Laviniei Sandru apare in referatul procurorilor. Sotia deputatului Daniel Barbulescu sustine ca Darius Valcov si sotia sa, Lavinia Sandru, au fost de mai multe ori in vizita la deputatul PSD. Barbulescu este cel care l-a denuntat pe fostul ministru, chiar nasul sau, pentru ca acesta din urma i-ar fi cerut sa distruga probele lasate intr-un seif. Din fericire pentru Lavinia Sandru, acesta este singura ipostaza in care apare in dosarul de la DNA al sotului sau.

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca miercuri contestatia DNA privind arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a fostului ministru de Finante Darius Valcov. Tot miercuri, senatorii urmeaza sa ia in discutie, in sedinta de plen, cea de-a doua cerere a Justitiei privind incuviintarea efectuarii in continuare a urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov.

Sursa: Stiri pe sursa