Pentru PRIMA oara Elena Udrea spune ADEVARUL despre relatia cu Traian Basescu

Elena Udrea a postat pe pagina personala de Facebook, pentru prima oara, lamuriri cu privire la implicarea lui Traian Basescu in dosarul Gala Bute.

udrea„Ca sa le fie clar tuturor: nu exista nicio legatura intre dosarul in care este arestata Elena Udrea si presedintele Traian Basescu. Construirea unei relatii cauzale reprezinta o marsavie. Udrea apreciaza increderea pe care fostul sef al statului o are cu privire la faptul ca va reusi sa isi dovedeasca nevinovatia.

In alta ordine de idei, ieri a fost adusa o noua colega de celula pentru Elena Udrea: o mama acuzata ca ar fi primit o indemnizatie de 3.000 de lei in baza unor documente false. Femeia a fost trecuta prin toate umilintele de rigoare cand ajungi in arest, una dintre acestea fiind „plimbarea cu catuse la maini”. Intreband de ce este nevoie de catuse, raspunsul a venit sec: „pentru ca Elena Udrea a fost scoasa din masina fara catuse si a iesit un scandal public urias”. Practic, politistii sunt speriati si fortati sa continue „spectacolul catuselor” pentru ca, la randul lor, sefii lor actioneaza de spaima presei si a opiniei publice.

De buna seama, doamna care a fost adusa in camera Elenei Udrea privea hipnotizata in urma cu cateva zile la acest spectacol urias regizat in numele luptei anti-coruptie. Numai ca, vazand pe pielea sa cum exista victime colaterale si ce abuzuri se comit, lucrurile se schimba fundamental. Oricine si oricand poate sa cada victima acestui show mediatic de proportii care se doreste a fi intretinut cu orice pret.

Intrebam: poate sa explice cineva de ce o femeie care a obtinut o indemnizatie de 3.000 de lei pentru cresterea copilului trebuie sa fie retinuta si/sau arestata? Unde este pericolul social? Ce fac in acest moment copiii acestor femei?”, a spus Udrea.