Acasă ACTUALITATE Fățărnicia PSD: „Ciolacu, care era somer, prieten cu Omar Haysam in tinerete,...

Fățărnicia PSD: „Ciolacu, care era somer, prieten cu Omar Haysam in tinerete, a devenit un far moral al tinerilor din Romania”

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a afirmat ca USR-PLUS nu a „luat de nevasta PNL-ul” si sunt intr-o coalitie de guvernare, precizand ca, in cazul scandalului legat de faptul ca premierul Florin Citu a fost prins conducand baut in SUA, decizia formatiunii din care face parte este ca nu poti sa il aperi pe Florin Citu, dar nici sa il ataci pentru ca esti cu el in guvern si „atunci suntem cu fundul in doua luntri”.

Cristian Ghinea a fost intrebat, marti seara, la Digi 24, despre situatia premierului Florin Citu legate de faptul ca a fost condamnat in SUA pentru ca a fost prins baut la volan.

„Vreau sa cred ca nu fac balet politic, dar nici nu vreau sa tot raspundem noi pentru deciziile luate de alti oameni. Noi nu am luat de nevasta PNL-ul. Suntem intr-o coalitie de guvernare, romanii au votat 15% USR-PLUS, un procent PNL, un procent UDMR. Daca dumneavoastra aveati alta configuratie politica… Sa tot raspund eu ca numeste PNL pe nu stiu cine, ca ce a facut Florin Citu cand era tanar, ca Marcel Ciolacu, care era somer, prieten cu Omar Haysam in tinerete, a devenit un far moral al tinerilor din Romania, este ceva foarte amuzant. Dar nu vreau sa tot raspund pentru deciziile altora”, a transmis Ghinea, citat de news.ro.

El a precizat ca mesajul primit de la partid pe aceasta chestiune a fost „nu poti sa il aperi pe Citu, dar nici nu poti sa il ataci pe Citu, ca esti cu el in guvern, ceea ce e corect”.

„Si atunci suntem intr-o pozitie din asta cu fundul in doua luntri”, a explicat ministrul.

Ghinea considera ca aceasta este problema lui Florin Citu si el trebuie sa raspunda.

„E problema lui, sa raspunda el, nu a fost decizia noastra. Cand romanii ne vor vota cu 40%-45% sa facem Guvernul singuri, sa avem primul ministru, raspundem. Cand e vorba despre unul de-al nostru, raspundem. Si ne-am pus cenusa in cap, ne-am dat palme singuri, cred ca nu este partid in Romania care sa isi dea mai multe palme, atunci cand greseste sau cand e criticat, decat USR-PLUS. Dar sa ne dam palme si pentru ce fac alte partide, cred ca e totusi exagerat. Domnul Citu este om matur, vaccinat, se poate apara singur, nu trebuie sa raspundem noi de la USR-PLUS mereu de deciziile altora”, a mai afirmat Cristian Ghinea.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentNemtii au asfaltat 66 de km de autostrada in patru zile
Articolul următorGuvernul majoreaza tichetele de masă și tichetele pentru creșă. Vezi de când!