Acasă ACTUALITATE Fiecare roman TREBUIE sa aiba in casa asa ceva sau va fi...

Fiecare roman TREBUIE sa aiba in casa asa ceva sau va fi amendat! Asociatiile de proprietari au inceput verificarile in apartamente!

Dupa tragedia din Colectiv legea s-a schimbat si toti romanii sunt obligati sa senzori de gaze in casa, in caz contrar fiind amendati.

Asociaţiile de proprietari au început să monteze în apartamentele proprietarilor senzori de gaze, mai ales în blocurile reabilitate termic şi care au tâmplărie cu geam termopan.

Cine refuză instalarea electrovalvelor cu senzori de gaze riscă sistarea furnizării gazelor în apartamente, conform NTPEE/2008 şi ordinului ANRE 179/2015, anunta Capital.ro.

După tragedia de la Colectiv, un ordin al ANRE obligă proprietarii de apartamente care au doar un aragaz acasă, dar şi-au pus geamuri termopan, să-şi monteze senzori de gaze.

„Pentru cazul în care geamurile au o grosime mai mare de 4 mm sau sunt de construcţie specială (securizat, tip Thermopan etc.) este obligatorie montarea detectoarelor automate de gaze cu limita de sensibilitate de cel puţin 2% metan (CH4) în aer, care acţionează asupra robinetului de închidere (electroventil) a conductei de alimentare cu gaze naturale a aparatelor consumatoare de combustibili gazosi”, se arată în ordinul ANRE.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentExemplul unui mic primar de comuna pentru toate orasele tarii: Fiecare asistat social sa deszapezeasca trei gospodarii de batrani, altfel nu mai primeste nimic!
Articolul următorDurerea lui Tudor, care la doar 13 ani este unul din marii matematicieni ai Romaniei: Valorile NU sunt apreciate aici, vreau sa plec din tara!