Acasă ACTUALITATE Exemplul unui mic primar de comuna pentru toate orasele tarii: Fiecare asistat...

Exemplul unui mic primar de comuna pentru toate orasele tarii: Fiecare asistat social sa deszapezeasca trei gospodarii de batrani, altfel nu mai primeste nimic!

Daca in Bucuresti sau marile orase primarii nu mai fac fata zapezii, edilul unei mici comune a gasit o solutie practica.

Sătul să vadă străzile pline de zăpadă și nedorind să cheltuie banii comunei primarul Săbărel Roșu, din comuna Icușești, și-a adus aminte că sunt mulți asistați sociali care ar putea ajuta la treabă. Așa că le-a transmis un ultimatum.

Pe Facebook, Sabarel Rosu a scris: Cei ce beneficiaza de ajutor social sint obligati sa dezapezeasca 3 gospodarii de batrini altfel nu vor fi trecuti la Plata.

Vor veni cu nume si prenume unde au efectuat orele. Deasemenea le va duce lemne de foc apa, medicamente de la farmacie . Cine nu face vor fi suspendati. Atentie nu glumesc. Trebuie sa ajutam la munca”.

După câteva ore primarul a revenit cu un mesaj: „Gata se poate circula in toate satelor .Am reusit VICTORIE”

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPe cine a pus Dragnea PREMIER! Sorin Grindeanu acuzat de Curtea de Conturi de un prejudiciu de MILIOANE DE EURO!
Articolul următorFiecare roman TREBUIE sa aiba in casa asa ceva sau va fi amendat! Asociatiile de proprietari au inceput verificarile in apartamente!