Acasă Comentariul zilei Filosoful Gabriel Liiceanu in Parlamentul European: Romania are in fruntea Parlamentului DOI...

Filosoful Gabriel Liiceanu in Parlamentul European: Romania are in fruntea Parlamentului DOI PENALI!

59

Filosoful si scriitorul Gabriel Liiceanu a atacat dur politicienii romani într-un discurs sustinut in plenul Parlamentului European. El a declarat în cadrul dezbaterii privind starea Democrației și Justiției în România din cadrul Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European că OUG 13 a fost emisă de Guvernul României pentru a-i scăpa de la pușcărie pe Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, șefii unor partide care au năpăstuit Românie.

gabriel liiceanuEl le-a declarat europarlamentarilor în cadrul dezbaterii în calitate de ”cetățean”, susținând că DNA și Parchetul General sunt singurele paveze la atacul corupților.

În context Liiceanu a arătat că atacul PSD-ALDE este unul concercat și că singura pavăză e conștiința publică, presa și parchetele.

El a susținut că singura grijă a noilor guvernanți ai căror victorie nu o contestă deși au fost votați doar de 8% din români și a spus că principalele stindarde ale străzii provin din presă și sunt jurnaștii Dan Tapalagă și Cristian Pantazi.

Gabriel Liiceanu a fost atenționat deseori de președintele dezbaterii că depășește timpul alocat și l-a rugat să își scurteze discursul fluviu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos