Acasă Comentariul zilei Un celebru jurnalist dezvaluie ADEVARATUL CARACTER al presedintelui CRR, Valer Dorneanu: Nu...

Un celebru jurnalist dezvaluie ADEVARATUL CARACTER al presedintelui CRR, Valer Dorneanu: Nu va puteti imagina cum vorbea Nastase cu el!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a relatat, la Digi24, o intalnire pe care a avut-o in trecut cu Valer Dorneanu si Adrian Nastase. Popescu a ramas cu o impresie foarte proasta despre actualul presedinte al Curtii Constitutionale.

”Imi amintesc cum vorbea Adrian Nastase cu domnul acesta, Dorneanu. A venit odata la o intalnire cu membrii Clubului Roman de Presa. Era pe acolo si acest Dorneanu, nu mai stiu ce functie, intotdeauna a avut o functie prin partid.

Ei, nu va puteti imagina cum vorbea Nastase cu el. Mi s-a facut mie pielea de gaina. Tucalar e putin spus. Iar domnul acesta cu capul intre umeri incerca atunci sa ocupe cat mai putin spatiu in acest univers. Acest domn este acum presedintele Curtii Constitutionale in Romania.

Cata vreme un astfel de ins ajunge presedinte al CCR, iata cum arata sistemul de valori in tara asta”, a relatat CTP.

Vezi de la min. 26.30:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAm ajuns sa importam forta de munca din Filipine pentru ca romanii nu mai vor sa munceasca!
Articolul următorAstazi este o zi MARE: Buna Vestire! Sub nicio forma sa NU TE CERTI cu cei dragi si mare atentie daca auzi CUCUL cantand!