Acasă Comentariul zilei Fiul lui Dumitru Tinu pune CEA MAI BUNA INTREBARE dupa moartea patronului...

Fiul lui Dumitru Tinu pune CEA MAI BUNA INTREBARE dupa moartea patronului Hexi Pharma!

18

Fiul lui Dumitru Tinu, Andrei Tinu, face o paralelă între accidentul tatălui său, mort într-un accident de mașină în  condiții extrem de suspecte, susține că moartea patronului Hexi Pharma seamănă cu cea tatălui său.

”Încă un accident de maşină care acoperă o crimă? Ce asemănări izbitoare găsiți cu ,,accidentul” tatălui meu?”, scrie Andrei Tinu.

Dumitru Tinu, a murit, pe data de 1 ianuarie 2003, în urma unui grav accident rutier. Cumplita tragedie s-a petrecut la ora 9:45, pe DN 1, în apropierea localității Românești, Prahova. Dumitru Tinu a sărbătorit împreună cu familia intrarea în Noul An. S-a retras devreme de la petrecere, la 12,40, iar dimineața a plecat, la volanul mașinii personale, spre Breaza, una din stațiunile de pe Valea Prahovei, unde dorea să schieze. În jurul orei 9,45, mașina condusă de Dumitru Tinu, un „Volvo S-40”, a intrat în derapaj, părăsind sensul de mers și, după ce a rulat circa 15-20 metri pe banda opusă, s-a răsturnat într-un șanț adânc, de pe marginea șoselei. Mașina nu prezenta avarii serioase. Sistemele de siguranță „air-bag” ale mașinii nu s-au declanșat. Pe șosea nu existau urme de frânare. Drumul era curățat de mijloace auto mobilizate pentru deszăpezire, iar la ora sosirii echipajelor poliției nu se mai putea distinge mare lucru din traseul urmat de automobil înainte de a ajunge în șanț, anunta stiripesurse.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos