Acasă Economie FMI trage un semnal grav de ALARMA: Economia Romaniei se duce in...

FMI trage un semnal grav de ALARMA: Economia Romaniei se duce in cap!

FMI se arata foarte ingrijorat de masurile populiste luate de Guvernul Ponta si trage un semnal grav de alarma.Fondul Monetar Internațional (FMI) estimează un deficit bugetar de 3% din PIB în 2016 și peste acest nivel în 2017 din cauza reducerilor masive de taxe și impozite și a majorărilor salariale anunțate.


Citeste si:

Economist celebru in toata lumea: In urmatorii trei ani economia Romaniei poate depasi pe cea a Cehiei, Portugaliei si Greciei!


‘Pentru anii 2016 și 2017, politicile adoptate și cele care se intenționează a fi adoptate — o combinație de reduceri masive de impozite și taxe și de majorări salariale — vor împinge deficitul fiscal până aproape de 3% din PIB în anul 2016, și peste acest nivel în 2017 dacă nu sunt identificate măsuri compensatorii sau dacă nu se întâmplă din nou neexecutarea integrală a cheltuielilor de capital’, se arată într-un comunicat semnat de șeful misiunii FMI în România, Andrea Schaechter, conform stiripesurse.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPresedintele Societatii Romane de Chirurgie, reputatul doctor Beuran: Cancerul in Romania este in crestere! Mancam prea multi conservanti, pana si in bauturi sunt coloranti!
Articolul următorUnul din MARII actori ai Romaniei IL DESFIINTEAZA pe Iohannis: …e o meserie la fel de veche ca si prostitutia!