Acasă Monden Fosta sotie a lui David Bowie nu-i da prea multe sanse aristului...

Fosta sotie a lui David Bowie nu-i da prea multe sanse aristului in revenirea pe plan muzical

39

angie bowieDavid Bowie a revenit pe piata muzicala, dupa 10 de ani de pauza, prin lansarea albumului „The Next Day”. Insa recenta sa activitate artistica nu numai ca nu a convins-o pe fosta sa sotie, Angie, dar aceasta a reluat si o serie de dezvaluiri denigratoare la adresa cantaretului ajuns la 66 de ani.

Angie Bowie, 63 de ani, fost model, care in prezent desfasoara activitate pe piata muzicala si in jurnalism, considera ca revenirea muzicala a lui David Bowie este ratata.

„Am ascultat primul single („Where Are We Now?”) si mi s-a parut groaznic, diabolic. Al doilea pare si mai rau. Aceasta este marea revenire a secolului?”, isi arata indignarea Angie intr-un interviu pentru The Sun, considerand ca „tot ce a scos David Bowie dupa primele opt albume este nul”.

In interviu, fosta sotie nu s-a marginit la a comenta cariera muzicala a lui Bowie, ci a revenit cu o serie de dezvaluiri despre obiceiurile sexuale ale acestuia, publicate anterior in cartea autobiografica „Life On the Wild Side cu David Bowie”.

Infidel, amator de sex in grup, bisexual, iata cum il descrie fosta sotie pe cantaretul pe care l-a cunoscut la 19 ani si cu care are impreuna un baiat, pe Duncan Jones, ajuns astazi regizor. Separarea celor doi a venit dupa noua ani de casatorie, cand Angie, intoarsa fara a anunta acasa, i-a surprins pe David Bowie si Mick Jagger in pat, episod care a „umplut-o de greata, dar si de mila pentru cei doi”.

Astazi, cantaretul este casatorit cu manechinul Iman, casnicia lor avand 20 de ani. Insa Angie desfiinteaza si imaginea solida a acestui cuplu, considerand ca este o legatura de convenienta, David si Iman avand camere separate si ducandu-si fiecare viata lui.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos