Acasă Monden Iron Maiden isi va lansa propriul brand de bere, Trooper

Iron Maiden isi va lansa propriul brand de bere, Trooper

26

IronMaidenTrooperBeer_largeBerea a fost testata chiar de liderul trupei, Bruce Dickinson, care s-a asigurat ca este „perfecta”, informeaza contactmusic.com. Mare iubitor de bere, Bruce s-a declarat mai mult decat incantat atunci cand a aflat de propunerea ca trupa lui sa aiba o bere care sa o reprezinte.

„Sunt fan de o viata al acestei licori; am crezut ca am murit si am ajuns in rai cand am fost intrebati daca vrem sa avem propria bere. Trebuie sa marturisesc ca am fost foarte tensionat – Robinsonii sunt singurii pe care i-am avut la auditii in ultimii 30 de ani. Prin magie au creat o armonie de arome si texturi careia i-au dat numele Trooper. O iubesc”, a spus Dickinson.

Pe eticheta sticlelor se va afla mascota trupei, Eddie, imbracata intr-o costumatie militara britanica din secolul al XIX-lea si purtand in maini un palos si steagul unionist, aceeasi imagine care a fost folosita pe coperta single-ului.

Noua bere va fi pusa in vanzare incepand din luna mai, pe site-ul www.ironmaidenbeer.com, perioada in care trupa va fi cap de afis la Festivalul Download din Donington Park.

Iron Maiden a lansat de-a lungul carierei nu mai putin de 15 albume, vandute in aproximativ 70 de milioane de exemplare. Hituri precum „The Number of the Beast”, „Hallowed Be Thy Name”, „The Trooper”, „Flight of Icarus”, „Where Eagles Dare”, „To Tame A Land”, „Wasted Years”, „Bring Your Daughter… to the Slaughter”, „Afraid to Shoot Strangers”, „Wasting Love” au transformat Iron Maiden intr-una dintre cele mai longevive si influente trupe de heavy metal din intreaga lume. Grupul este format din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers si Nicko McBrain.

In 2006, Iron Maiden a lansat albumul „A Matter of Life and Death”, material care a atins primele pozitii in topurile din 40 tari. Albumul a fost promovat prin turneul „A Matter Of Life and Death World Tour”, care a cuprins 28 de concerte in Europa. Turneul de promovare a albumului „The Final Frontier” a debutat in iunie, cu o serie de show-uri in America de Nord.

Iron Maiden a concertat in Romania, la Bucuresti, in 2008, si la Cluj-Napoca, in 2010.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos