Acasă ACTUALITATE Fostul premier Sorin Grindeanu audiat la DNA!

Fostul premier Sorin Grindeanu audiat la DNA!

15

Fostul premier Sorin Grindeanu a ajuns miercuri la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat.

Sorin Grindeanu a fost citat în calitate de martor într-un dosar de corupție. La intrarea în sediul DNA, în jurul orei 12:00, el a spus că a fost chemat în calitate de martor.

Deocamdată nu este cunoscută cauza în care fostul premier este audiat, dacă este vorba despre un dosar nou sau despre o anchetă mai veche.

Numele lui Sorin Grindeanu a mai apărut în ultima jumătate de an în legătură cu un dosar deschis, la începutul anului, de procurorii DNA cu privire la retrocedarea unor imobile în Timișoara. O parte din retrocedări a avut loc în perioada în care Sorin Grindeanu era viceprimar al municipiului. În declarațiile publice date în legătură cu acest dosar, el a spus că nu avea printre atribuții avizarea unor astfel de retrocedări.

De asemenea, în perioada moțiunii de cenzură în urma cărei a fost demis, Sorin Grindeanu a făcut o plângere penală pentru abuz în serviciu, care ăl viza pe secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc.

Rămâne de văzut în ce cauză a fost chemat Sorin Grindeanu la audieri de procurorii anticorupție.

Sursa: Digi24.ro

Articolul precedentCelebrul actor Morgan Freeman ii multumeste public unei romance, dupa ce i-a facut cunoscuta povestea!
Articolul următorFOTO-Caz greu de crezut, la Cluj: Doctorii i-au operat degetul gresit!