13.8 C
București
vineri, aprilie 10, 2020

Fostul presedinte, Traian Basescu: Victor Ponta este mincinosul mincinosilor!

BOR anunta cum va decurge Pastele anul acesta: Credinciosii sa iasa la ferestre si pe balcoane!

Pelerinajul de Florii se suspendă anul acesta. Ramurile de salcie vor fi binecuvântate în biserică și vor fi distribuite de către voluntari credincioșilor din parohie...

Fostul presedinte Traian Basescu i-a raspuns, duminica seara, lui Victor Ponta care, referindu-se la el, a sustinut ca si „pe lumea cealalta” spera sa fie „in locuri diferite”. Basescu spune ca Ponta minte atunci cand sustine ca spera ca ajunga in Rai, pentru ca niciun om politic nu ajunge acolo. ”Ati vazut vreun om politic care sa fie Fecioara Maria?”, spune Basescu.

Europarlamentarul Traian Basescu i-a raspuns, duminica, fostului premier Victor Ponta care a afirmat ca spera ca pe lumea cealalta ca ajunga in Rai si sa nu fie in acelasi loc cu Basescu.

„Nu degeaba ii spun eu mincinosul mincinosilor (lui Victor Ponta – n.r.). Ca el spune ca spera sa ajunga in Rai… Dom-le, nu exista om politic care sa ajunga in Rai, asta spune alta minciuna! Ati vazut vreun om politic care sa fie Fecioara Maria? Macar si pentru compromisurile pe care le faci in viata politica si tot nu ai cum sa ajungi in Rai”, a spus Basescu duminica, la Romania Tv, citat de news.ro.

Acesta a adaugat ca toti politicienii „au paturile rezervate in partea cealalta” si ca el si-a asumat acest lucru atunci cand a decis sa faca politica.

Basescu a adaugat ca „asta e realitatea vietii politice, nu numai la noi”.

„E vreun presedinte al Statelor Unite care ajunge in Rai? Toti au deschis razboaie”, a mai spus Basescu.

Fostul presedinte i-a criticat, de asemenea, pe liderii Pro Romania si ALDE, spunand ca „Ponta si Tariceanu sunt oameni care au trait din tradare in politica”.

- Reclama -
- Reclama -

Ultimele stiri