Acasă Iasi FOTO – ARO a reinviat! Vezi cum arata MODELUL 2015 al celebrei...

FOTO – ARO a reinviat! Vezi cum arata MODELUL 2015 al celebrei masini de teren!

Noul model ARO 244 a fost terminat de studentii Universitatii din Iasi si nu seamana cu nimic din ceea ce vedem acum pe strazi, scrie zdi.ro.

Caroseria este una de tip pick-up cu 2 locuri, dar, aparent, va urma si o versiune cu o cabina dubla si 4 portiere. Nu stim ce se ascunde sub capota, dar se zvonea initial ca este motorul de Toyota cu care erau echipate unele modele de ARO 244 destinate exportului.

Designul este facut de Ceausu Silviu, este luat dupa modelul IMS, dar cu linii mult mai modernizate, mai agresive. Echipa care contribuie la dezvoltarea proiectului iARO Camarad este formata din: Departamentul Management: prof. Sachelarie Adrian, prof. Ursescu Gabriel, stud. Calancea Gabriel.


Citeste si:

Ai masina cu motor diesel? Decizia asta te va afecta!

”Nesimtit! Sofer de BMW…” – Testul care-ti arata ce spune masina ta despre tine!


Departamentul Design: Ceausu Silviu Departamentul Proiectare 3D: Ceausu Silviu, Stanciu Sorin, Stefanoaea Nicolae, Banita Madalin Departamentul Relatii cu publicul: Botu Madalina Departamentul Contabilitate si Legislatie: Finariu Lucian Departamentul Sponsorizare: Dubei Roxana, Zaharia Iulian, Ghiurca Dumitrita, Alina Pinzari, Fediuc Mihail Departamentul Administratie: Duminica Alexandru.

Departamentul Motor si Transmisie:Calancea Gabriel, Levarda Bogdan, Khoury Jony, Petros Balius Departamentul Suspensie si Franare: Calancea Gabriel, Levarda Bogdan Departamentul Sasiu si Caroserie: Ceausu Silviu, Ababei Ion Departamentul Electrica: Bocu Eduard Victor Departamentul Auxiliare si Confort: Palanciuc Vlad.

aro 2

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCe s-a ales de baietelul fotografiat in timp ce-si facea temele pe strada, la lumina unui bar?!
Articolul următorCum poţi elimina tartrul fără a vizita dentistul?