Acasă Romani in strainatate FOTO – Ce s-a ales de baietelul LOVIT de Traian Basescu acum...

FOTO – Ce s-a ales de baietelul LOVIT de Traian Basescu acum 6 ani?!

20

Bogdan Istratoiu devenea celebru acum 6 ani cand aparea pe toate posturile de stiri fiind lovit de Traian Basescu in timpul campaniei electorale. Acum Bogdan este fotomodel si traieste in Franta.

Acum in varsta de 21 de ani, tanarul lovit de Traian Basescu in timpul alegerilor prezidentiale din 2004 – filmuletul fiind facut public in 2009 – locuieste in Paris si pare sa fi uitat de scandalul in care a fost implicat.

Bogdan si-a incercat norocul in modeling, insa fara prea mare succes. Pentru ca, mai apoi, sa se reorienteze catre frumoasa lume a cinematografiei.

Am facut un curs de cinema prin care am prezentat la un festival international de cultura si film scurtul metraj ‘La brama e la fame del intervallo’ din care fac parte si eu. Oricum, mi-as dori sa iau o pauza si sa ma ocup de familia mea de aici dar depinde de agentiile cu care voi colabora. Vreau sa ma ocup de familie mai ales ca acum sunt cel mai fericit tatic din lume, am o fetita superba de doua luni si jumatate pe nume Emma Issabel Alejandra„, povesteste Bogdan.

Sursa: cancan.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos