Acasă ACTUALITATE FOTO – Detalii SOCANTE descoperite intr-un incendiu la o Biserica!

FOTO – Detalii SOCANTE descoperite intr-un incendiu la o Biserica!

32

O serie de fotografii surprinse în timpul unui incendiu devastator la o capelă din oraşul Llanelli, din Marea Britanie, au alertat internauţii, după ce sute de persoane au susţinut că în imagini au văzut feţe omeneşti, în flăcări, scrie realitatea.net

„Să fie, oare, feţele fantomelor prinse în flăcările violente?”, se întreabă aceştia. Sute de utilizatori ai diverselor reţele de socializare – unde au fost răspândite imaginile cutremurătoare – au susţinut că printre flăcările care au cuprins acoperişul bisericii se pot vedea feţe umane.

Fotografiile au fost făcute joia trecută. Când a postat imaginile pe Facebook, Robert Davies a constatat că foarte multe persoane îi semnalează că în poze apar feţe omeneşti schimonosite de durere.


Citeste si:

VIDEO Incendiu URIAS in SUA. Arde fabrica uneia dintre cele mai mari companii din lume!

INCENDIU PUTERNIC la Pasajul Basarab! A fost nevoie de noua autospeciale ca flacarile sa se stinga


Fotograful susţine că pozele nu au fost modificate în Photoshop. „Le-am făcut cu telefonul mobil, apoi le-am urcat imediat pe Facebook”, a spus Robert.

Incendiul a fost stins, într-un final, cu ajutorul a 30 de pompieri care au intervenit în forţă. Misterul, însă, rămâne.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos