Acasă Sanatate FOTO INAINTE si DUPA – Cum arata un barbat care s-a decis...

FOTO INAINTE si DUPA – Cum arata un barbat care s-a decis sa manance NUMAI CARTOFI timp de un an!

Un bărbat a decis să experimenteze o dietă nouă, care presupune un consum exclusiv de cartofi, deși medicii cred că nu se va termina cu bine. Acesta și-a propus ca timp de un an de zile să mănânce același aliment: cartof.

Andrew Flinders a început dieta în luna ianuarie și speră că aceasta îl va ajuta să-și schimbe atitudinea față de hrană și dependența de ea.

”Cea mai mare parte a caloriilor, aproape 99% le voi primi de la cartofi, însă îi voi mânca condimentați. În ultimii ani nu am fost în formă. Azi m-am cântărit și aveam 151,7 kg. Nu sunt mulțumit de acest lucru”, a mărturisit Andrew, înainte de a începe experimentul.

Până acum, acesta a reușit să slăbească 10 kg, dar îi avertizează pe ceilalți că este doar un proiect personal nu o dietă pe care oamenii ar trebui să o adopte, scrie Daily Mail.

Medicii sunt de părere că Flinders nu va primi mineralele și proteinele esențiale, oar organismul său va fi grav afectat din cauza carențelor, scrie realitatea.net.

regim-cartofi

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentLectie pentru CFR: Cel mai EUROPEAN tren din Romania! ”Nu imi vine sa cred ca exista asa ceva la noi!”
Articolul următorTest de personalitate: Alege o poteca si afla ce trasaturi domina caracterul tau!