Acasă Monden FOTO – Madalina Ghenea se IUBESTE cu un celebru actor italian!

FOTO – Madalina Ghenea se IUBESTE cu un celebru actor italian!

45

Frumoasa olteanca nu conteneste sa atraga privirile tuturor si sa faca furori in strainatate. După flirtul de la Cannes cu pilotul Lewis Hamilton, acum Mădălina Ghenea a fost surprinsă ieşind din hotel cu actorul italian Giulio Berruti.

Fermecătoarea actriţă, originară din Slatina, este din nou în atenţia presei internaţionale datorită relaţiilor ei amoroase. De această dată, sexoasa româncă a fost surprinsă recent de fotografii revistei “Novella 2000” cu un seducător actor în vârstă de 30 de ani. Mădălina Ghenea (26 de ani) a fost fotografiată la 7 dimineaţa, în timp ce ieşea dintr-un hotel de lux din Roma, alături de sex-simbolul cinematografiei italiene Giulio Berruti.

Reporterii revistei se întreabă ce căutau cei doi împreună la o oră atât de matinală, mai ales că ea nu are nici o relaţie oficială, iar el tocmai se despărţise de o altă colegă de breaslă, scrie click.ro. Cunoscuta devoratoare de bărbaţi celebri şi bogaţi a pus mâna pe un adevărat macho, Berruti fiind idolatrizat de milioane de femei din Italia, mai ales pentru rolurile din “Bon appetit” şi “La ragazza americana”.

Mădălina Ghenea şi-a petrecut sfârşitul de săptămână la Roma, în capitala Italiei, unde vineri a participat la decernarea premiilor cinematografice “David di Donatello”. Ea a fost fotografiată pe covorul roşu, dar iată că nu a scăpat nici de paparazzi, care au surprins-o la hotel cu noua ei cucerire.

2

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos