10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiArgesFOTO - PSD nu mai are NIMIC SFANT cand vine vorba de...

FOTO – PSD nu mai are NIMIC SFANT cand vine vorba de voturi! Au pus PARTIDUL in calendarul ortodox!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mii de calendare ortodoxe pentru anul 2017 – cu sigla PSD sub icoana Fecioarei Maria cu pruncul – sunt împărțite în județul Argeș, pe străzi, anunță gândul.info.

5.000 de argeşeni au primit calendare creştin-ortodoxe pe care apare, sub imaginea icoanei, şi sigla social democraţilor, precum şi urarea „PSD Argeş vă urează un AN NOU fericit!”, mai arată sursa citată.

„Din ce am înţeles eu, Biserica le dă prea târziu (calendarele – n.r.), iar preţurile acestora variază între 10 şi 20 de lei. În unele zone, calendarele sunt prea puţine în comparaţie cu populaţia, iar în unele mai multe. Astfel, s-au gândit colegii mei, fiind şi în preajma sărbătorilor, că oricine are nevoie de un calendar”, a explicat Ion Georgescu, şeful stafului de campanie în Argeş.

El a mai spus că este „un produs de calitate şi de bun gust”.

Iniţiativa electorală a pesediştilor din Argeş este calificată însă de patriarhie drept „o modalitate de campanie electorală care foloseşte abuziv o icoană”.

„Este o modalitate de campanie electorală care foloseste abuziv o icoana. Patriarhia Română nu agreează şi nici nu poate fi vorba despre vreun agrement între ea şi PSD”, a reacţionat purtătorul de cuvânt la Patriarhiei, Vasile Bănescu.

psd-calendar

Sursa: gandul.info

Ultimele stiri