Acasă ACTUALITATE FOTO – Rusia a construit in secret o BAZA MILITARA IMENSA la...

FOTO – Rusia a construit in secret o BAZA MILITARA IMENSA la Polul Nord! E cea mai mare structura facuta de om in zona arctica!

451

Rusia a construit cea mai mare structura realizata de om in Arctica, pentru a adaposti o baza militara, ca parte a incercarilor sale de a revendica zone vaste din regiunea polara bogata in rezerve de hidrocarburi, scrie The Times.

Kremlinul a publicat luni primele imagini detaliate cu noua sa baza militara „Trifoiul Arctic”, situata in teritoriul Alexandra, o insula din Oceanul Arctic lovita frecvent de furtuni de zapada si cutreierata de ursi polari.

Complexul, cu o suprafata de 14.000 de metri patrati, include zone de locuit, un cinema, o capela, o sala de sport, o sala de biliard si o oranjerie.

Baza este situata la 80 de grade latitudine nord si a fost construita in forma de trifoi si decorata in culorile tricolorului rus – rosu, albastru si alb.

Articolul precedentFost sef al ANAF: Habarnistii populisti ai PSD pun in pericol stabilitatea economica a Romaniei manipuland asistatii sociali!
Articolul următorPSD revine cu Legea Gratierii: Pedepsele PUSCARIASILOR reduse cu o cincime!