Acasă Monden FOTO – Simona Halep s-a casatorit IN SECRET!

FOTO – Simona Halep s-a casatorit IN SECRET!

La mai puțin de două luni după ce s-a logodit, Simona Halep a spus DA și s-a măritat cu iubitul ei Toni Iuruc. Ceremonia a avut loc chiar vineri, în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Cei doi au avut o petrecere pe cinste, însă evenimentul a fost unul privat. Fostul numărul unu mondial a ales să poarte la ceastă ceremonie o rochie scurtă, roșie, Valentino.

A fost doar cununia civilă, după care cuplul, familia și câțiva prieteni apropiați s-au retras la un restaurant din Pipera, unde a avut loc  petrecerea

Cei doi au dat o petrecere și în casa lor de la Izvorani, de pe maulul lacului Snagov, care valoarează peste 1.000.000 de euro.

Petrecerea a început în jurul orei 19:30. Înainte însă Toni Iuruc a mers la restaurantul Studio 80, din Pipera, unde a fost locul de întâlnire al invitaților, care au fost preluați în mașini speciale și conduși la eveniment. Nașul de cununie al Simonei Halep și al lui Toni Iuruc este Dani Caramihai, cofondatorul clubului Fratelli, vărul omului de afaceri care tocmai s-a căsătorit cu jucătoarea de tenis

Pentru Simona este primul mariaj, în vreme ce prospătul ei soț se află la a treia căsătorie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDate ingrijoratoare: ”Aproape 90% din persoanele infectate cu Covid în ultimele 4 săptămâni sunt nevaccinate”
Articolul următorNaționala lui Mirel Rădoi umilită la Jocurile Olimpice! ”Coreea de Sud ne-a dat o lecţie de fotbal şi de mentalitate”