7.5 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăMondenPolitistii s-au rugat de ea sa porneasca girofarul, ca sa nu stea...

Politistii s-au rugat de ea sa porneasca girofarul, ca sa nu stea la coada. Lectie de modestie de la Maia Sandu

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a refuzat sa beneficieze de privilegiile de sef al statului si sa treaca vama dinspre Romania in Moldova sarind peste rand, anunta presa de la Chisinau.

Maia Sandu s-a comportat ca o persoana fizica cand a ajuns la punctul de trecere a frontierei R. Moldova, in ciuda insistentelor politistilor de frontiera, informeaza Realitatea de Moldova.

Automobilul in care se afla Maia Sandu s-a aliniat in randul format la punctul de trecere. Traditional, un politist de frontiera se apropia de masinile aflate in coloana, pentru a verifica numarul de pasageri aflati in fiecare mijloc de transport, dar si sa colecteze pasapoartele.

„Erau multe masini in rand, iar in timp ce un colaborator al Politiei de Frontiera aduna actele oamenilor, a observat-o si pe Maia Sandu. I-au propus sa treaca cu masina fara a sta in multime, insa aceasta a refuzat din start”, scrie sursa citata

Maia Sandu ar fi refuzat categoric sa beneficieze de facilitati, inclusiv sa treaca pe culoarul destinat detinatorilor de pasapoarte diplomatice, chiar daca angajatii Politiei de Frontiera au insistat de cateva ori. Maia Sandu a continuat sa-si astepte randul printre celelalte masini.

„Au mers si alti doi colegi si i-au propus acelasi lucru, sa treaca pe un culoar separat, sa nu stea in rand, iar in scurt timp vor fi gata si actele. Insa au primit acelasi raspuns”, a adaugat sursa citata.

Maia Sandu s-a aflat zilele trecute in Romania, unde a urcat pe Varful Moldoveanu.

Ultimele stiri