Acasă Monden Verdictul Danei Budeanu asupra costumului purtat de Iohannis de Ziua Marinei: ”Este...

Verdictul Danei Budeanu asupra costumului purtat de Iohannis de Ziua Marinei: ”Este minunat!”

43

Creatoarea de modă Dana Budeanu susține că ținutele afișate de către președintele Klaus Iohannis, inclusiv sacoul alb și papion, purtate la Ziua Marinei, ne-ar arăta faptul că președintele este îndrăgostit.

”PRESEDINTELE ROMANIEI ESTE INDRAGOSTIT!RESTUL INTERPRETARILOR ULTIMELOR SALE APARITII VESTIMENTARE SI NU NUMAI SUNT AMATORICESTI SI MEDIOCRE…CARACTERISTICE AUTORILOR!ESTE INDRAGOSTIT SI ASTA ESTE MINUNAT!”, scrie Dana Budeanu.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Florin Cîţu au fost fotografiaţi în timp ce stăteau de vorbă duminică, la ceremoniile de Ziua Marinei, aceasta fiind prima apariţie împreună şi cea de a doua apariţie publică a premierului după scandalul provocat de informaţiile referitoare la arestarea sa în SUA pentru că a condus în stare de ebrietate.

Prima apariţie publică a lui Cîţu după mai multe zile în care a comunicat doar prin intermediul reţelelor sociale a fost sâmbătă, când a oferit detaii despre circumstanţele arestării sale în SUA şi a precizat că nu a considerat necesar să îl informeze pe preşedinte despre acest subiect, dar că, după apariţia informaţiilor, au discutat pe această temă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos