Acasă Monden Îi calca pe urme lui Dragnea, alt mare iubitor de familie traditionala:...

Îi calca pe urme lui Dragnea, alt mare iubitor de familie traditionala: Un mare lider PSD s-a insurat a doua oara!

29

Zi importantă duminică pentru Marian Oprişan. Fostul lider PSD, președinte al Consiliului Județean și baron de Vrancea s-a căsătorit a doua oară, la vârsta de 56 de ani. 

Cununia civilă a avut loc la Primăria Boloteşti, unde locuieşte fostul baron, iar petrecerea de nuntă pe domeniile de la Panciu. Noua soţie este şefa Direcţiei de Dezvoltare şi Promovare din Consiliul Judeţean Vrancea, Mihaela Arbănaș și este mai tânără cu 19 de ani decât Marian Oprișan.

Mihaela Arbănaș a mai fost căsătorită, cu un lider PSD dintr-o comună de lângă Focșani, împreună cu care doi copii, o fată și un băiat.

Are un depozit bancar de 300.000 de lei și două terenuri, unul agricol în Suraia, Vrancea, unde are și domiciliul, și unul, intravilan, în Tunari, Ilfov, conform declarație ide avere depusă în acest an. Potrivit documentului citat, ea a acordat un împrumut de peste 125.000 unei persoane.

Anul trecut, când se numea Vasilescu, a cîștigat de la CJ Vrancea aproape 110.000 de lei, și în calitate de consilier la Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România (UNCJR), aproape 56.400 de lei.

Marian Oprişan a mai fost însurat şi el în anii ’90 cu Ofelia, o ingineră textilistă de care a divorţat în anul 2003. Cei doi au şi ei împreună o fiică.

Text informații + foto + VIDEO:antena3.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos