Acasă ACTUALITATE FOTO SOCANT! Imaginile care au lasat EUROPA cu ochii in LACRIMI! Avea...

FOTO SOCANT! Imaginile care au lasat EUROPA cu ochii in LACRIMI! Avea doar 3 anisori…

36

O fotografie devenită simbol al dramei pe care o traveresează refugiaţii a făcut înconjurul lumii. În ea apare un băieţel mort, dus în braţe de un jandarm turc, scrie stiripesurse.ro.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Copilul dspre care se crede că ar fi fost sirian, avea numai 3 ani. El şi fratele său de 5 ani s-au înecat în Mediterana, când vasul pe care se aflau împreună cu părinţii lor s-a scufundat.

Ei sunt doi dintre cei şase copii care s-au înecat în Marea Mediterană în încercarea de a ajunge cu familiile lor în Europa.

Fotografiile cu copilaşul mort înecat, adus la mal de valuri, cu faţa adâncită în nisipul ţărmului unei plaje din Turcia sunt simbolul ororilor şi disperării unor fiinţe nevinovate, alungate din ţările lor de conflicte armate din ce în ce mai sângeroase şi mai ucigaşe, relatează The Independent.


Citeste si:

Imigrantii sirieni sunt marcati IN EUROPA exact cum marcau NAZISTII pe EVREI!

Aici au fost TRIMISI de cineva! De ce imigrantii sirieni nu INVADEAZA tarile bogate de langa ei, unde au aceeasi religie?


Aceste imagini greu de descris în cuvinte aduc în atenţie şi ceea ce se întâmplă acum pe continentul european, unde guvernele ţărilor membre ale Uniunii Europene nu o mai scot la capăt cu afluxul de migranţi, care ajung cu miile pe continent, în fiecare zi.

Tot în fiecare zi se înregistrează decese din cauza scufundării ambarcaţiunilor precare, improvizate, în care sunt aduşi aceşti imigranţi.Copilul de trei ani se numără printre cei 11 refugiaţi sirieni despre care se crede că ar fi murit înecaţi după ce două ambarcaţiuni care îi transportau pe mare s-au scufundat în largul coastelor insulei greceşti Kos.

copil2

 

Articolul precedentAi picioarele umflate de la CANICULA? Scapa de problema in doua minute!
Articolul următorDaca nu esti convins INCA sa renunti la betisoarele de urechi, citeste ASTA!