Preşedintele organizaţiei judeţele Dolj a PSD, Claudiu Manda, cel care a fost propus anul trecut de Ponta ca ministru al Bugetului dar a fost refuzat de Băsescu, se dă în stambă pe Facebook.

Potrivit petreanu.ro, miercurea trecută, deputatul Manda a postat pe contul său un link către o ştire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat. În subsolul postării, comentatorii au felicitat sau, după caz, au comentat negativ informaţia. Cu unul dintre ei, Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie, dialogul a escaladat într-o serie de insulte reciproce. Iovu i-a făcut pe pesedişti „nenorociţi” şi „hoţi”, iar pe Manda l-a numit  „penal”. Deputatul l-a făcut „prost” şi „frustrat” pe interlocutor şi l-a felicitat că a plecat din România.

Incidentul a continuat în mod surprinzător când Claudiu Manda l-a contactat pe Messenger pe Sorin Iovu, unde l-a înjurat direct: „Băgaţi-aş p*** în mă-ta.” (corect: băga-ţi-aş – n.r.) Claudiu Manda confirmă incidentul şi spune că n-a vrut să-şi înjure interlocutorul în public, de aceea l-a contactat pe mesageria privată special pentru asta, mai notează sursa citată.

content-image