Acasă ACTUALITATE Cum sa ai INTERNET GRATUIT oriunde mergi in Romania!

Cum sa ai INTERNET GRATUIT oriunde mergi in Romania!

33

Toţi marii operatori de telecomunicaţii din ţara noastră oferă utilizatorilor acces la reţele Wi-Fi. RCS&RDS oferă 2.249 de hotspoturi, dintre care 390 numai în Bucureşti.

Pentru a beneficia de internet gratis trebuie să fii client şi să îţi faci un cont pe site, iar apoi de fiecare dată când te afli în preajma unui router RCS&RDS dispozitivul tău se va conecta automat. UPC România oferă clienţilor serviciul Wi-Free. Conectarea este simplă şi automată.

Primul pas pentru activarea serviciului este crearea unui cont My UPC, urmată de configurarea parolei. Odată autentificat, un client de internet UPC va rămâne conectat permanent în locaţiile în care există acoperire Wi-Free. Accesul la internet este gratuit, nelimitat şi sigur – doar clienţii autentificaţi se pot conecta.

Un aspect foarte important este faptul că Wi-Free foloseşte o lăţime de bandă dedicată, suplimentară (10 Mbps download), independentă de banda alocată abonamentului fiecărui client. Wi-Free funcţionează prin crearea a două reţele wireless distincte şi poate suporta până la cinci conexiuni simultane Wi-Free. Orange, liderul pieţei locale telecom, oferă tuturor utilizatorilor acces la Wi-Fi Zone timp de două ore pe zi.


Citeste si:

FOTOGRAFIA care a BLOCAT internetul! In mai putin de o zi a strans aproape UN MILION de like-uri pe Facebook!

Topul providerilor in functie de vitezele de internet din Romania! Rezultat SOC pentru RDS&RCS!


Internetul gratuit este oferit la viteze de până la 144 Mbps în magazine Orange, hoteluri, restaurante, baruri, malluri, supermarketuri, precum și în stațiuni montane sau de pe litoral, pe Arena Națională din București și în centrul orașelor București și Sibiu. Şi rivalii de la Vodafone permit internauţilor să se conecteze gratis la Wi-Fi gratuit, dar numai timp de o oră.

Nu este nevoie decât să se completeze un formular cu datele personale: prenume, nume, email şi număr de telefon. Cele mai multe reţele se află în zona magazinelor Vodafone, lângă hoteluri, baruri, restaurante, mall-uri sau aeroporturi. Cei de la Telekom oferă serviciul Fon, scrie gazetadenavodari.ro.

Rețeaua Wi-Fi de acasă se împarte în două: o parte privată de care beneficiezi doar tu și o parte publică la care se poate conecta orice membru ai comunității. Dacă ai un abonament de internet fix de la Telekom, poți accesa peste 17 milioane de Fonspot-uri din toată lumea.

Americanii văd reţelele Wi-Fi o alternativă la operatorii telecom. Companiile de cablu din SUA şi-au conectat reţelele Wi-Fi de-a lungul ţării, iar acest lucru reprezintă o ameninţare pentru operatorii telecom.

Analiştii spun că utilizatorii folosesc aplicaţii pentru a efectua apeluri sau trimit SMS-uri, fără a mai avea nevoie de serviciile unui operator. Trenurile, avioanele şi chiar automobilele includ reţele Wi-Fi în prezent, astfel încât ce rost mai are să plăteşti un abonament de telefonie, se întreabă aceştia.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos