Acasă ACTUALITATE Impuscaturi intre Rusia si Turcia! Conflictul este la un pas de a...

Impuscaturi intre Rusia si Turcia! Conflictul este la un pas de a DEGENERA!

O fregată rusească a tras focuri de avertisment asupra unui pescador turcesc, ca să evite coliziunea cu acesta, potrivit Ministerului Apărării de la Moscova. Incidentul a avut loc la granița dintre Siria și Turcia.

Cele două vase se aflau în în nordul Mării Egee, în apele internaționale. Ministerul rus al Apărării spune că pescadorul turcesc era la un kilometru de nava rusească și nu a răspuns semnalelor radio sau luminoase, astfel că a fost nevoită să tragă focuri de avertisment pentru a evita coliziunea.


Citeste si:

VIDEO – Rusia tocmai a DISTRUS Turcia pe plan international! Presedintele Erdogan si familia lui FAC AFACERI cu ISIS!

Dupa Turcia, Rusia a INVADAT spatiul aerian al Israelului!


Incidentul are loc la trei săptămâni după ce aviața turcă a doborât un avion rusesc Suhoi, în apropiere de granița cu Siria, scrie digi24.ro. Rusia susține că avionul a fost doborât fără niciun avertisment, în timp ce se afla în spațiul aerian al Siriei. Turcia neagă această variantă și spune că avionul rusesc a pătruns în spațiul său aerian și a primit zece avertismente înainte ca avioanele F-16 să-și lanseze rachetele asupra lui.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCele mai CIUDATE si ORIGINALE numere de inmatriculare din Romania! Ce numere N-O SA VEZI niciodata!
Articolul următorAndrei Plesu: Parlamentarii nostri vorbesc o limba de care ROSESTI! Nu poti sa fii patriot daca nu-ti IUBESTI limba!