30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiFOTO - VIDEO Femeie aproape dezbracata plimbata intr-o cusca prin Bucuresti! Vezi...

FOTO – VIDEO Femeie aproape dezbracata plimbata intr-o cusca prin Bucuresti! Vezi ce-a facut tanara!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Bucureștenii care au avut ieri treabă pe Magheru sau prin Centrul Vechi au avut parte de o experiență mai puțin obișnuită! Un grup de tineri târau după ei o cușcă, în care se afla o femeie. Reacțiile au fost diverse, de la uimire, la entuziasm și indignare.

Femeia din cuscă era nimeni alta decât actrița și cântăreața Aylin Cadîr, iar tinerii care trăgeau cușca erau colegii ei de platou din filmul Tudo: Mihai Smarandache,  Oana Cârmaciu, Alec Secăreanu, Bogdan Dumitrescu și Salex Iatma.

Acțiunea a făcut parte din campania de promovare a filmului Tudo, un thriller care urmează a se lansa în cinematografe vineri, 13 mai.

tanara 2

Tudo este poveste lui Tudor (interpretat de Mihai Smarandache), un medic rezident promițător dar căruia îi lipsește încrederea în sine şi în capa­cităţile lui de chirurg. Tânărul pleacă în secret în munţi pentru a da de urma unei fete (interpretată de Aylin Cadîr) despre care bănuiește că este rănită, de care ştie de la un pacient decedat. Speră că va fi în stare să o opereze şi să-i salveze viaţa, demonstrându-şi în felul acesta că este demn de o carieră în chirurgie.

ranara 1

În expediţia sa, Tudor trebuie să suporte acuzaţiile şi nemulţumirile meschine ale iubitei, Ilona (Oana Cârmaciu), care îl găseşte în pădure şi insistă să rămână cu el, deşi este rugată să plece. Cei doi încep să aibă parte de întâlniri stranii și evenimente neprevăzute, scrie realitatea.net.

Ultimele stiri