17.2 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO - Premierul Canadei a LOVIT CU COTUL o femeie, in plina...

VIDEO – Premierul Canadei a LOVIT CU COTUL o femeie, in plina sedinta a Parlamentului!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Toti porcii sunt pe tiktok si facebook! Se vand intre 16 si 21 de lei in viu

Pentru cei care asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna...
Premierul canadian Justin Trudeau a fost nevoit să-și ceară scuze, miercuri seara, în Camera Comunelor din Ottawa, după ce a împins în mod accidental o deputată a opoziției într-un pupitru, vrând să apuce un alt deputat de mână, informează joi AFP, citat de agerpres.ro.

Incidentul a izbucnit când premierul traversa sala, pentru a forța un grup de deputați din opoziție să ia loc în băncile lor pentru a vota o moțiune menită să accelereze dezbaterea asupra proiectului de lege pe marginea legalizării sinuciderii asistate medical.

 Vrând să-l apuce de mână pe un parlamentar conservator care discuta cu alți deputați din opoziție, Trudeau a lovit-o cu cotul pe deputata Ruth Ellen Brosseau din Noul Partid Democratic (NPD, stânga), potrivit imaginilor de televiziune.

Liderul NPD, Thomas Mulclair, a ridicat atunci tonul împotriva premierului și o altercație a izbucnit între cei doi, înconjurați rapid de deputați și miniștri.

În final, premierul a luat loc în alt colț al Camerei și și-a prezentat scuzele, odată calmul reinstalat.

Deputata Ruth Ellen Brosseau tocmai declarase că ‘a primit o lovitură de cot în abdomen din partea premierului’.

‘Am avut contacte fizice cu un anumit număr de membri (ai Camerei) atunci când mi-am întins brațul. Nu aveam intenția să ofensez sau să împing pe cineva’, a declarat Trudeau, adăugând că își prezintă ‘fără rezerve scuzele’.

Scena, una rarisimă în parlamentul canadian, a avut loc în contextul în care guvernul vrea să adopte până la 6 iunie un controversat proiect de lege privind ‘ajutorul medical pentru a muri’, pentru a se conforma unei decizii a Curții Supreme a Canadei.

Ultimele stiri