Acasă Videoclipul zilei VIDEO TERIFIANT! Un nou COLECTIV a fost la un pas sa se...

VIDEO TERIFIANT! Un nou COLECTIV a fost la un pas sa se intample la un concert Carlas Dreams! Zeci de tineri si copii AU LESINAT!

11
Imagini șocante vineri seară la Piatra Neamţ, la un concert al trupei Carla’s Dream! Artiştii cântau într-un mall din oraş, dar au decis să întrerupă spectacolul după ce mai mulţi oameni, inclusiv copii, au leşinat din cauza căldurii din centrul comercial. La respectivul spectacol, organizat le etajul Mall-ului, în partea nordică, pe o suprafaţă redusă, au participat peste 2500 de persoane (unii spun că au fost peste 3000).Din filmare se observă cum, la sârșitul unei melodii, solistul trupei face apel la spectatori să indice locul în care se află persoana leşinată (despre care aflase de la cineva de lângă scenă) pentru ca echipa de salvare să poată ajunge la victimă: „Ridicaţi mâinile, închideţi (N.R. – lăsaţi jos) telefoanele. Ridicaţi mâinile unde e… Unde e? Acolo? Aşa!”.În acest timp, spectatorii de pe direcţia scenă – victimă se înghesuie şi mai tare pentru a permite trecerea asistentei, a pompierului şi a încă unu-doi bărbaţi îmbrăcaţi tot în uniformă care strigau şi ei de zor: „Faceţi loc! Faceţi loc!”.

Solistul continuă: „Băieţii de la Salvare, ridicaţi mâna când l-aţi găsit, vă rog”. Între timp, persoana respectivă a fost evacuată, spectacolul a mai continuat cu circa două piese şi a fost întrerupt definitiv de trupa de pe scenă.

Încă înainte ca pe scenă să urce Carla’s Dreams, prezentatorul evenimentului a cerut publicului să se dea mai în spate, avertizând că pot fi striviţi sau rămâne fără aer mai ales copiii şi precizând că „deja sunt 3 persoane cărora li s-a făcut rău”.

La acest spectacol, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ spune că a asigurat măsuri specifice de prevenire, de la faţa locului, cu un echipaj format din patru subofiţeri şi o autospecială de stingere a incendiilor cu apă şi spumă.

Din cauza apariţiei stărilor de leşin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la fața locului, plt.maj. Buţurcă Cătălin, împreună cu organizatorii au decis sistarea concertului. Echipajul de pompieri a colaborat foarte bine cu echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, condus de dr. Albu Dorice, fiind asistate nouă persoane, dintre care patru au fost transportate la spital, scrie vestea.net.

Iată și câteva discuții de pe Facebook dintre Carla’s Dreams și fanii săi:

Cosmin Bădîngă: Probabil nu va mai fi a 2-a oara,nu?

Carla’s Dreams: In locatia respectiva? Niciodata.

Cosmin Bădîngă: Dar in orasul respectiv?

Carla’s Dreams Cosmin Bădîngă: oamenii nu au nici o treaba. Vom reveni sigur. Dar niciodata acolo.

Cosmin Bădîngă: Va sustin si respect tot ceea ce faceti,sunteti niste oameni de nota 10!Imi pare rau ca nu am mai putut sta sa vad tot concertul.Mi se facuse rau si am zis totusi sa nu risc!Oricum,daca se va mai face un concert IN AER LIBER voi fi 100% prezent!

Socea Giuliana Am stat jumătate de oră că să pot ajunge într-un loc unde să se poată respira. Mi s-a furat portofelul.

Lorena Prundu Vă felicit pentru ca ați luat atitudine! V-ati gândit la siguranța spectatorilor, nu la reclama voastră! Dacă nu opreați concertul, cu siguranță s-ar fi întâmplat o tragedie! Evenimentul ar fi trebuit organizat intr-un spațiu corespunzător, cu ventilație sau în aer liber! E păcat ca artiștii au bătut atâta drum sa vina pana aici, spectatorii au venit entuziasmați și dornici sa îi vadă!

BRAVOOOOO Carla’s Dreams pentru decizia luată!

Odor Andreea Silvia Am intrat in Galleria si nu am putut urca sus. Prietena mea era sa lesine de la caldura. Am plecat si cand ne-am intors trecea deja o salvare. Aerul conditionat nu facea fata atator oameni.

Razvan Socea Felicitari Carla’s Dream! Am fost la concert si cred ca tocmai ati evitat un colectiv 2!”

Trupa a anunțat că a făcut plângeri penale la poliție.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos