Acasă Stiri locale FOTO – VIDEO Politist RUPT DE BEAT, oprit dupa 12 FOCURI DE...

FOTO – VIDEO Politist RUPT DE BEAT, oprit dupa 12 FOCURI DE ARMA si o urmarire ca-n filme!

27

Un ofiţer de poliţie din Călăraşi, în vârstă de 23 de ani, i-a pus pe jar pe colegii săi din Râmnicu Vâlcea. Acesta conducea, ieri noapte, un autoturism când a fost oprit cu focuri de armă. Tânărul, care circula pe contrasens, nu a oprit la semnalul agenţilor de poliţie, aceştia finnd nevoiţi să tragă 12 focuri de armă, iar maşina s-a oprit după ce a lovit un copac, conform Digi 24.

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat că ofiţerul, în vârstă de 23 de ani, deşi a refuzat să sufle în etilotest a fost condus la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea unde i s-au recoltat probe de sânge. “După primirea rezultatului se va stabili daca fapta este sau nu şi infracţiune şi s-ar putea alege însă cu dosar penal şi nu e exclus să fie anchetat de superiori. Deocamdată, a fost amendat pentru că a refuzat să oprească la semnalul agenţilor şi pentru că mergea pe contrasens”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Ofiţerul a fost lăsat în libertate, fiindu-i reţinut permisul de conducere. Poliţiştii vâlceni vor stabili, în cursul zilei de luni, dacă se impune şi luarea unei alte măsuri împotriva colegului lor.
Gestul polițistului i-a stârnit furia lui Marian Godină, care l-a criticat dur pe colegul său din Călărași, pe pagina sa de Facebook.

„Mi-ar plăcea să pot veni cu argumente şi să îi iau apărarea, dar oricât m-aş strădui nu pot simți decât ruşine şi revoltă că un astfel de om e coleg cu atât de mulți polițişti care îşi fac treaba exemplar şi care fac cinste acestei meserii. Din cauza câte unui astfel de exemplar suntem băgați toți în aceeaşi oală.

Măcar mă pot mândri cu colegii care şi-au făcut treaba fără să țină cont că au de cercetat un coleg. Nici nu ştiu dacă îl pot numi coleg…”, a scris Godină pe Facebook.

content-image

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos