Acasă Stiri locale Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, a BLOCAT COMPLET Valea Oltului! A condus...

Lucian Isar, sotul Alinei Gorghiu, a BLOCAT COMPLET Valea Oltului! A condus NEBUNESTE pana a provocat un accident GRAV!

Lucian Isar, soțul fostului președinte al PNL, Alina Gorghiu a provocat un accident grav pe Valea Oltului. În urma accidentului, acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. Șoferii blocați pe Valea Oltului, în urma accidentului au declarat că acesta a condus agresiv pe întreg tronsonul.

Isar conducea un Porsche Cayenne conducea agresiv și a făcut mai multe depășiri riscante de-a lungul deplasării sale pe DN 7, spun martorii, citati de turnulsfatului.ro.

În zona Câineni, acesta a intrat într-o altă depășire, în curbă, pe linie continuă și a intrat în coliziune cu o autoutilitară, iar apoi a intrat în roata TIR-ului, care a explodat. Șoferul acestuia a pierdut controlul volanului și TIR-ul a căzut pe linia ferată. Șoferul vinovat de accident a scăpat doar cu câteva răni ușoare.

Circulația pe Valea Oltului este se desfășoară acum cu dificultate, dupa ce a fost blocata complet. Coloana de mașini de pe Valea Oltului se întinde pe aproximativ 11 km. Traficul rutier a fost reluat în ambele sensuri pe DN7 Râmnicu-Vâlcea – Sibiu, în zona Câineni, informează Centrul Info Trafic al IGPR. Traficul feroviar rămâne oprit pe secţia 201, însă călătorii trenurilor de persoane vor fi transbordaţi între staţiile Câineni şi Cornet. Se încearcă ridicarea autocamionului căzut pe calea ferată, cu ajutorul unor macarale.

În urma accidentului, acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă. Șoferii blocați pe Valea Oltului, în urma accidentului au declarat că acesta a condus agresiv pe întreg tronsonul.

Isar este bancher şi, pentru scurt timp, a fost ministru în primul Guvern Ponta. Lucian Isar a ocupat, începând cu 2006, funcţiile de vicepreşedinte şi Head of Trading Unit la Citibank, iar apoi pe cele de director executiv al Departamentului de Pieţe Globale al Bancpost, precum şi de membru al Comitetului Executiv al aceleaşi bănci, iar, mai apoi, vicepreşedinte până în noiembrie 2008. În mai 2012,  a fost propus de premierul Victor Ponta pentru funcţia de ministru delegat pentru mediul de afaceri, în cadrul Ministerului Economiei. A rezistat în fotoliul ministerial numai patru luni. A renunţat la funcţie după un conflict cu Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentGALERIE FOTO – Cum arata CEL MAI FRUMOS sat din Romania in care sa-ti petreci Pastile! Pana si casele sunt INCONDEIATE!
Articolul următorTi-ai pus contor nou pentru curent? E dovedit ca UMFLA nejustificat facturile!