24.3 C
București
vineri, iunie 14, 2024
AcasăStirea zileiValceaPerformanta de Cartea Recordurilor pentru un primar PSD! A lasat localitatea pe...

Performanta de Cartea Recordurilor pentru un primar PSD! A lasat localitatea pe care a condus-o FARA BANI pentru urmatorii 20 de ani!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un primar PSD din judetul Valcea a reusit sa administreze atat de prost primaria pe care a condus-o incat institutia a ramas fara un leu pentru urmatorii 20 de ani! Este vorba despre primaria comunei Lacusteni, unde Fiscul a fost nevoit sa puna sechestru pe toate bunurile institutiei si a taiat banii de investitii pe urmatoarele doua decenii.

Primarul Cosmin Bocşaru, aflat la primul mandat de edil al localităţii Lăcusteni din judeţul Vâlcea, a avut parte de surprize neplăcute încă de la preluarea mandatului. Situaţia este una incredibilă pentru că Primăria Lăcusteni are conturile blocate şi sechestru pus de toate clădirile şi bunurile din cauza faptului că trebuie să se înapoieze la AFIR peste 88 miliarde lei vechi, ce reprezintă lucrări deasfaltare neexcutate corespunzător în mandatul fostului primar Marin Puchin, de la PSD.

“La scurt timp după ce am fost numit în funcția de primar al localității Lăcusteni, după ce am depus jurământul și s-a instalat noua conducere, cei de la ANAF au venit și au pus sechestru pe bunurile mobile și imobile și pe toate conturile primăriei pentru suma de aprox. 88 miliarde lei vechi, sumă constatată de către AFIR că trebuie returnată datorită unor neregulile care s-au constatat în derularea lucrării de apă și canal în localitate”, a declarat primarul comunei pentru voceavalcii.ro.

Bunurile primăriei Lăcusteni vor fi scoase mâine la licitaţie. Fiscul vrea să recupereze un prejudiciu de aproape 9 milioane de lei.

Cosmin Bocșaru, primarul din Lăcusteni: „Ne-a scos autoturismul, ne-a scos tractorul. Remorca, betoniera, motocositoarea, plugul de deszapezire, un frigider, un xerox multinucţional”.

Printre bunurilor scoase la licitație se numără și un tractor al primăriei, fabricat în anii 1980 și evaluat la suma de 10.400 de lei.

Nu doar pe bunuri s-a pus sechestru. Ci şi pe conturile instituţiei. Asta înseamnă că în următorii 20 de ani, bugetul pentru investiţii merge direct la ANAF. Primăria nu va mai avea bani să repare sau să asfalteze nicio stradă.

Pana la alegerile locale de anul trecut comuna a fost condusa de Parin Puchin, de la PSD (foto principala). Bineinteles, acesta nu a comentat subiectul.

Ultimele stiri