Acasă Dosar FOTO – VIDEO Ritual masonic socant in Elvetia!

FOTO – VIDEO Ritual masonic socant in Elvetia!

238

Mass media din intreaga lume a anuntat in urma cu cateva zile inaugurarea celui mai lung tunel din lume, Tunelul Gottard Base dintre Elvetia si Italia, insa putini oameni au vazut ritualul masonic socant desfasurat chiar in cadrul ceremoniei de inaugurare. Experienta este cu atat mai teribila cu cat ritualul a avut loc in fata unora dintre cei mai puternici oameni din lume.

Construcţia tehnică a tunelului va dura aproximativ 60 de ani, acesta fiind început în anul 1947, când inginerul Eduard Gruner a conceput proiectul, iar turnelul va fi dat în folosinţă în anul 2017. Săpăturile propriu-zise au început însă în anul 1996. Tunelul are 57 de kilometrii lungime, iar când acesta va fi deschis va deveni cel mai lung tunel din lume, luându-i astfel locul construcţiei Seikan din Japonia (53,6 kilometri).

Dincolo de detaliile tehnice, in fata cancelarului Angela Merkel si a presedintelui Frantei, Francois Hollande, printre altii, s-a desfasurat un eveniment uimitor. Ceremonia a aratat lumii tineri aproape dezbracati prinsi in acte cu tenta sexuala, sugerand latura umana slaba si cazuta prada celor mai banale tentatii.

ritual 1

Din punct de vedere tehnic, noul tunel, Gotthard Base, este văzut ca un reper important în crearea unei reţele de transport de mare viteză care să facă legătura între toate colţurile Europei. Pe lângă faptul că va uşura traficul de suprafaţă şi va reduce poluarea pe drumurile alpine, tunelul va asigura şi o legătură ferată de mare viteză între nordul şi sudul Europei.

Directortul oficiului federal de transport din Elveţia, Peter Fueglistaler, a declarat ziua „o zi de bucurie pentru Elveţia”. „Nu suntem un popor care să se emoţioneze foarte tare, dar dacă ai cel mai lung tunel din lume, acest lucru este foarte emoţionant”, a declarat Peter Fueglistaler.

ritual 2

La fel de emotionanta a fost si aparitia lui Lucifer, care din cer a luat alaturi de el muncitorii care au decedat de-a lungul anilor, sapand la tunel. De la aparitia diavolului, in cadrul ceremoniei, totul a luatt o turnura satanica, dupa cum scrie vigilantecitizen.com.

ritual 3

Diavolul, cu cap de tap, asa cum apare in toate ilustrarile masonice din istorie, a devenit maestrul ceremoniei si a cerut tuturor celor prezenti sa-i arate un omagiu si sa-i jure credinta vesnica.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos