Acasă Monden Frumusetea cere sacrificii: femeile petrec si 17 ani de cure

Frumusetea cere sacrificii: femeile petrec si 17 ani de cure

32

Unele femei sunt atat de obsedate de greutate, incat isi petrec ani din viata tinand regimuri de slabire. Potrivit unei anchete realizate in Marea Britanie, 90% din femei ar fi tinut cel putin un regim de slabire, unele din ele chiar 17 ani de-a lungul vietii, relateaza 7sur7.be.

 

Conform acestui studiu, intreprins de un bucatar specializat in mancaruri dietetice, Kevin Dorren, femeile ar tine doua regimuri pe an, fiecare de cate sapte saptamani. La o femeie care traieste in medie 82 de ani, diferitele regimuri s-ar intinde pe 17 ani din viata. Studiul mai arata ca, tinand seama ca o femeie slabeste circa 5 kg la fiecare regim, ea ar pierde in cursul vietii pana la de noua ori propria greutate.

 

„Decizia de a tine un regim de slabire este greu de luat. Sa incepi un astfel de regim si sa pierzi cat mai multe kilograme este foarte dificil si este nevoie de un angajament serios”, spune Kevin Dorren. Potrivit anchetei lui, numai 1% din femeile intervievate spun ca au reusit sa respecte 12 luni un regim alimentar si 30% ca reusesc sa fie atente la ce mananca doar sase luni pe an, incheie 7sur7.be.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos