Acasă Monden Naomi Campbell debuteaza ca prezentatoare TV

Naomi Campbell debuteaza ca prezentatoare TV

35

Top modelul britanic Naomi Campbell a adoptat o dieta stricta, bazata pe albus de ou si fructe, pentru a arata cat mai bine pe micile ecrane in 2013, cand isi va face debutul in televiziune in calitate de juriu in emisiunea-concurs „The Face”.

Naomi Campbell va face parte din juriul unei noi emisiuni de televiziune, „The Face”, produsa de NBC Universal cu scopul de a descoperi tinerele talente care vor domina industria modei in urmatorii ani. In noua ei postura, Naomi Campbell – renumita pentru temperamentul ei turbulent – va trebui „sa le modeleze, sa le educe si sa le transforme” pe concurentele din noua emisiune.

Ea va fi insotita in juriul emisiunii de alti doi antrenori, ale caror nume nu au fost deocamdata anuntate. Concurentele vor participa la o serie de probe eliminatorii, iar castigatoarea va deveni ambasadoarea unui brand de renume mondial. Naomi Campbell a decis sa se pregateasca intens pentru debutul ei in televiziune si doreste sa arate cat mai bine pe micul ecran, informeaza express.co.uk.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos