Acasă Media PLAN Dan Negru sare in apararea Dianei Sosoaca si ii ataca pe jurnalistii...

Dan Negru sare in apararea Dianei Sosoaca si ii ataca pe jurnalistii italieni: ”Trustul RAI face jocuri politice”

1485

Dan Negru spulberă scandalul TV în care e implicată senatoarea Diana Șoșoacă. După ce un interviu pe care aceasta trebuia să îl acorde televiziunii Rai din Italia a degenerat într-un mega scandal, încheiat cu audieri la poliție, după ce soțul senatoarei ar fi agresat un polițist care venise să aplaneze conflictul.

„Scandalul avocatei Șoșoacă cu televiziunea Rai e breaking news in Romania si RAI e privită ca televiziunea profesionistă. Aiurea! RAI performează in divertisment tv dar e părtinitoare politic de ani de zile. Trustul face jocuri politice.

Divertismentul tv pe care îl promovează trustul cu formate internaționale cu bucătari, talent show-uri muzicale sau reality-uri încerca să curețe imaginea murdară politică pe care o are. E o practică des folosită in trusturi media europene sau americane: faci divertisment tv cu show-uri scumpe pe o tv generalistă și acoperi astfel manipularea politică pe care celelate televziuni din trust o fac.

Asta face RAI !

Cele trei rețele de televiziune RAI sunt împarțite de principalele grupări politice din Italia : Rai Uno este pro-guvernamental Rai Due este de centru-dreapta RaiTre este de centru-stânga chiar dacă acum conducerea RAI Tre este pro Movimento 5 Stelle. E tot in joc politic. Nu va mai uitați admirativ la orice e din afară. Adeseori cei mari sunt mari doar pemtru că stăm noi in genunchi”, scrie Dan Negru pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCe se intampla cu soferii asigurati la City Insurance ramasi cu daunele? Primii bani au inceput sa intre in conturi
Articolul următorUDMR reorganizeaza tara, dar cu ce scop? Ministrul Cseke Attila: ”România va avea CONSORȚII administrative”