Acasă Bucuresti Fuge pamantul IN BUCURESTI! Circulatie BLOCATA si zeci de persoane EVACUATE!

Fuge pamantul IN BUCURESTI! Circulatie BLOCATA si zeci de persoane EVACUATE!

11
Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a convocat o şedinţă extrordinară, pentru duminică, ora 10.00, după un incident periculos produs în zona Cotroceni.

O parte a carosabilului s-a surpat din cauza săpăturilor la noua magistrală de metrou, existând riscul ca surparea să se întindă şi în zona de case. Traficul rutier pe Bulevardul Eroilor şi pe Bulevardul Eroii Sanitari este închis. Echipe ISU, de la Inspectoratul de Stat în Construcţii, echipaje ale Poliţiei, dar şi angajaţi ai companiilor de utilităţi au fost mobilizate în zonă.

40 de persoane au fost evacuate dintr-un imobil din zona în care s-a surpat carosabilul. La alte imobile s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică, din cauza pericolului de surpare.

„Traficul rutier pe bulevardul Eroilor între str. Carol Davila şi Pod Eroilor şi pe bulevardul Eroilor Sanitari între str. Carol Davila şi Piaţă Operei, a fost întrerupt, sâmbătă, 12 decembrie, în jurul prânzului, din cauza surpării terenului, existând riscul de prăbuşire a carosabilului. Incidentul a fost semnalat, sâmbătă, de constructorul care efectueză lucrări de modernizare şi extindere pentru Metrorex”, anunță un comunicat al Primăriei.

Pentru că există riscul prăbuşirii carosabilului, a fost închisă circulația pe următoarele străzi:

– pe bd. Eroilor, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenţei

– pe bd.Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila

Circulaţia rutieră se va desfăşura deviat, astfel:

– pe sensul spre centru, dinspre cartierele Drumul Taberei şi Militari, pe sos.Pandurilor- Calea 13 Septembrie sau sos.Geniului – sos.Cotroceni

– pe sensul spre cele două cartiere, pe Splaiul Independenţei- şos.Cotroceni- şos. Geniului sau şos. Cotroceni-bdul Iuliu Maniu- bdul Vasile Milea

Mâine, la ora 10.00, primarul interimar Răzvan Sava i-a convocat la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti pe reprezentanţii Metrorex, ai Poliţiei Rutiere, ai ISU şi ai Inspectoratului de Stat în Construcţii. „La întâlnire, la care a fost invitat şi prefectul Capitalei, Paul Petrovan, vor fi discutate măsurile de intervenţie pentru punerea în siguranţă a perimetrului, precum şi eventuale măsuri de extindere a restricţiei de circulaţie rutieră în zonă”, mai anunţă Primăria Capitalei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos