7.5 C
București
miercuri, februarie 21, 2024
AcasăACTUALITATEGabriel Oprea e DISPERAT! Vezi ce decizie INCREDIBILA a luat!

Gabriel Oprea e DISPERAT! Vezi ce decizie INCREDIBILA a luat!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Vicepremierul și ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, se află în corzi. Deși a reușit să stopeze în mare orice răbufnire pe TV (cu excepția DIGI 24) a Scandalului în care este implicat NU vrea să riște nimic.

Surse de la vârful UNPR ne-au relatat că este foarte speriat și că încearcă să țină cât poate situația sub control:

E disperat. Sună oamenii și încearcă să le spună că e nevinovat și solicită sprijin”, a relatat sub protecția anonimatului un vicepreședinte al UNPR pentru STIRIPESURSE.RO.


Citeste si:

Martori la MOARTEA politistului din coloana lui Gabriel Oprea: Aveau peste 100 de km/h! Oprea se crede mai tare ca Iohannis!

Ministerul lui Oprea MUSAMALIZEAZA cazul politistului mort dupa ce a cazut intr-o groapa din Bucuresti! Vezi marturiile politistilor!


În week-end așa cum era deja tradiția în UNPR trebuia să aibă loc o regională la Baia Mare. Potrivit celor care ar fi trebuit să participe acolo ar fi fost vorba și de un meci de fotbal organizat ”în cinstea generalului”. Totul însă s-a anulat susțin surse din UNPR pentru STIRIPESURSE.RO!

Potrivit acelorași surse cel mai frică îi e lui Gabriel Oprea de președintele Klaus Iohannis și de vreo reacție defavorabilă lui din partea acestuia. Frica i-ar fi fost amplificată și de politizarea cazului, mai ales după ce liderii PNL au cerut și cer imperativ explicații pe caz.

 

Ultimele stiri