Acasă Bucuresti GALERIE FOTO – Daruri si ajutoare pentru oamenii nevoiasi din Bucuresti, in...

GALERIE FOTO – Daruri si ajutoare pentru oamenii nevoiasi din Bucuresti, in a doua zi de Pasti!

12

In a doua zi de Pasti candidatul independent la Primăria Sectorului 6, Ștefan Florescu, a continuat acțiunile de întrajutorare a persoanelor defavorizate din vecinatatea lui.

Președintele Fundației „Din Suflet, pentru Suflet”, Ștefan Florescu, a fost prezent, alături de voluntari, chiar în a doua zi de Paște, pe străzile sectorului 6, pentru a împărți pachete cu hrană, în special mâncare tradițională preparată cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului.

Stefan Florescu nevoiasi

 ”În cea de-a doua zi de Paşte suntem alături de persoanele defavorizate din sectorul 6. Sunt oameni necăjiţi, care nu au un cămin, care îşi duc zilele pe stradă şi dorm sub cerul liber. Din Suflet, Pentru Suflet, am simţit ca şi ei să poată gusta din bucatele tradiţionale preparate pentru această sfântă sărbătoare. Cozonaci, pasca, ouă roşii şi fructe, pentru că şi ei să poată se se bucure de masă pascala. Rămânem în mijlocul oamenilor şi acordăm sprijin celor pe care necazurile i-au adus în situatii-limita. Nu trebuie marginalizaţi, ci ajutaţi, fiindcă şi ei fac parte din comunitatea locală a sectorului 6!”, a declarat Ștefan Florescu
Stefan Florescu nevoiasi1
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos