8 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăDosarGeneral în Armata Română, zburat de pe post după ce si-a vaccinat...

General în Armata Română, zburat de pe post după ce si-a vaccinat fiul peste rand. Fara discutii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O tara blocata de proteste! Medicii nu vor mai elibera niciun document de la 1 februarie

După protestele transportatorilor, ale fermierilor și amenințările altor categorii...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Investitii de 11 miliarde in spitalele din Romania! Rafila anunta o schimbare de amploare

Alexandru Rafila, ministrul sanatatii a anuntat din prima zi...

Seful Corpului de Control din MApN, generalul de brigada Dorinel Duican, a fost trecut in rezerva dupa ce fiul sau ar fi fost vaccinat in etapa I, fara sa indeplineasca criteriile de eligibilitate, anunta  Libertatea.

Vaccinarea a avut loc la unul dintre centrele speciale ale Armatei, din cadrul Institutului National de Medicina si Aeronautica Spatiala.

„La unul dintre centrele dedicate angajatilor Armatei un inalt oficial din Ministerul Apararii a aparut in primele zile ale vaccinarii”, a spus o sursa din MApN pentru Libertatea.

„Spre surpriza tuturor celor prezenti, nu generalul, ci fiul sau, foarte tanar, care-l insotea pe ofiter, a fost cel vaccinat. Oamenii au fost socati de abuz, dar era un general in fata lor si n-au avut ce face”, a continuat sursa.

Conform raspunsului primit miercuri de la minister, „in urma verificarilor executate de Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale, s-a confirmat faptul ca fiul unui ofiter MApN, care nu facea parte din personalul eligibil pentru etapa I, a fost vaccinat la centrul de vaccinare organizat de Institutul National de Medicina si Aeronautica Spatiala al MApN”.

Institutul National de Medicina si Aeronautica Spatiala al MApN are sediul in curtea Spitalului Militar Central, din Calea Plevnei. Potrivit aceluiasi raspuns, in urma verificarilor, generalul de brigada Dorinel Duican, sef al Corpului de Control din minister, „si-a depus mandatul, fiind trecut in rezerva incepand cu data de 1 februarie”.

Ultimele stiri