9.1 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăMondenGrav BOLNAVA, celebra cantareata Cher isi traieste ultimele clipe de viata!

Grav BOLNAVA, celebra cantareata Cher isi traieste ultimele clipe de viata!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton a murit

Kenyanul Kelvin Kiptum, deţinătorul recordului mondial la maraton, şi...

Fosta sotie a presedintelui CJ Cluj a fost gasita moarta in casa la doar 47 de ani

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Timiș, Alin Tișe,...

Primar din Olt mort intr-un accident rutier. Ambulanta s-a ciocnit cu un SUV!

Primarul comunei Gradinari Olt, Mihai Ioana, in varsta de...

Cântăreaţa Cher, în vârstă de 70 de ani, victimă a unei infecţii virale din 2014, ”ştie că zilele îi sunt numărate”. Artista s-ar pregăti în această perioadă pentru ultimele sale clipe de viaţă şi a cumpărat mai multe proprietăţi pentru copiii şi rudele sale, potrivit news.ro.

Cher a împlinit vârsta de 70 de ani pe 20 mai. Obligată să îşi anuleze o parte a turneului ei mondial ”Dressed 2 Kill”, în 2014, din cauza unei infecţii renale, iar starea de sănătate a artistei s-ar fi degradat tot mai mult în ultimele luni.

”Ştie că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă din anturajul cântăreţei. Se pare că renumita cântăreaţă, a cărei avere a fost estimată la 305 milioane de dolari, s-ar pregăti pentru ultimele clipe de viaţă.

”Vrea să se asigure că toţi cei care îi sunt apropiaţi vor putea să trăiască decent după moartea ei”, a declarat sursa.

Cher le-ar fi cumpărat reşedinţe somptuoase copiilor ei, Chastity Sun Bono – fiica ei născută din relaţia cu producătorul muzical Salvatore Bono (denumit Sonny, n.r.) -, care a făcut operaţie de schimbare de sex şi a devenit bărbat în anul 2009, şi Elijah Allman. Cele două proprietăţi ar fi costat 1,7 milioane de dolari respectiv 2 milioane de dolari.

Aceste cadouri ar reprezenta şi o încercare de reconciliere a cântăreţei Cher cu familia sa, cu care a întreţinut relaţii tensionate de-a lungul anilor.

”Vrea să lase la o parte toate neînţelegerile şi să se asigure că toată familia ei nu va avea dificultăţi financiare după moartea ei”, a adăugat aceeaşi sursă.

Cher, născută pe 20mai 1946, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 în calitate de membru al duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o carieră de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur.

Ultimele stiri