Acasă Sanatate GREVA JAPONEZA in sistemul sanitar timp de trei zile, angajatii purtand o...

GREVA JAPONEZA in sistemul sanitar timp de trei zile, angajatii purtand o banderola tricolora!

31

Sistemul sanitar a intrat in greva japoneza, timp de trei zile, angajatii purtand banderole tricolore pe bratul drept, potrivit mediafax.ro.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Conform calendarului de proteste stabilit, in 2 noiembrie, de la ora 11.00, organizatiile membre ale Coalitiei Profesionistilor din Sanatate vor participa la un mars in Bucuresti, pe traseul Piata Constitutiei – Ministerul de Finante – Piata Victoriei.

Potrivit presedintelui Federatiei Sanitas, Leonard Barascu, avand in vedere hotararile luate de Consiliul National intrunit in 3 octombrie si luand in considerare consultarile din perioada 5-7 octombrie, precum si discutiile din cadrul Coalitiei Profesionistilor din Sanatate, in perioada 14 – 16 octombrie toti salariatii din sanatate vor participa la o greva japoneza, purtand, pe bratul drept, o banderola tricolora.

Liderul sindical a precizat ca incepand din 7 octombrie Federatia Sanitas a declansat procedurile de organizare a grevei generale.

Conform calendarului de proteste stabilit, in 2 noiembrie, de la ora 11.00, organizatiile membre ale Coalitiei Profesionistilor din Sanatate vor participa la un mars in Bucuresti, pe traseul Piata ConstitutieiMinisterul de Finante – Piata Victoriei.

Articolul precedentAmericanii au dezvaluit locul in care ar putea ploua la propriu cu DIAMANTE!
Articolul următorPremiul Nobel pentru Economie a fost castigat de Eugene Fama, Lars Peters Hanson si Robert Shiller!